Livingstoneschool Gouda

Ga je met ons mee op ontdekkingsreis?

Appelmoes
Rekenen op een laptop
Hulpboswachter
Generation Games
START KAMP

Nieuwsberichten

 Zoeken

 

Hoe leuk is het om in een 'echt' lichaam te lopen en te horen en te zien waar we het in de klas over hebben??? Nou, dat is heeeeel erg leuk!  Met de groepen 6/7 en 7 zijn we naar Corpus geweest waar we een reis door de mens hebben gemaakt.

Alle delen van het lichaam die we momenteel 'bestuderen' en waar we over werken in de klas hebben we terug kunnen zien in het grote lichaam waar we doorheen zijn gewandeld!
De kinderen waren super enhousiast!

Wij waren in Corpus geweest  het was heel leuk en leerzaam. Je ging met 16 personen per keer naar binnen .
Je begon in de knie en eindigde bij de hersenen. Iedereen kreeg een koptelefoontje op .
Daar hoorde je een meneer door die allemaal informatie vertelde over het lichaamsdeel. Je liep echt in het lichaamsdeel .
Je zag hoe het eruitzag. Soms zat je in een stoel  die bewoog. Je ging ook mee met een bloedcel. Dus een geslaagd uitje.

DAVID SPOORMAKER

Wij waren in Corpus geweest het menselijk lichaam. We gingen met 16 per groepje, je begon bij de knie we kregen heel veel dingen te horen.  Iedereen kreeg een koptelefoon op die met informatie was verbonden, daarna ging je naar de been enz.…Op het eind waren we boven in het gebouw er waren veel dingen te doen. Zo als twister, race fietsen en informatie over het typen van mensen die blind zijn.
GRIFFIN

 

Gepubliceerd op 16-02-2017 door Susanne

Categorieën: categoryGroep 6/7 categoryGroep 7

Bekeken: 441 keer

    Livingstonelaan 60 | 2803 EL Gouda | 0182-510112 | directie@livingstoneschoolgouda.nl |

    © 2013. powered by emjee ICT diensten.