Livingstoneschool Gouda

Ga je met ons mee op ontdekkingsreis?

Welkom op de pagina van de Giraffen

Welkom op de groepspagina van de giraffen. 

Leuk dat jullie onze groepspagina bezoeken! Wij zijn een gezellige groep jongens en meiden die dit jaar met elkaar zullen spelen en leren. Op onze pagina zullen we verhalen en foto's plaatsen van allerlei leuke dingen die we in de klas gedaan hebben.

Groetjes van alle giraffen, juf Corianne en juf Susanne

Nieuws van de Giraffen

bericht zoeken:
 Zoeken

'ik ben niet bang'

Afgelopen woensdag hadden we een leuke, muzikale voorstelling over het thema 'ik ben niet bang'. Een echte schrijfster (Willemijn de Weerd) kwam langs en zij las voor uit haar boek. Bij dat boek hoorden allemaal spannende geluiden, en om deze...

gepubliceerd op 12-10-2017

stakingsactie

Een impressie van de activiteiten die 's middags met de ouders zijn gedaan.

...
gepubliceerd op 06-10-2017

Bouwen en bakken

We hebben de afgelopen week van bladerdeeg slakken gebakken in de oven. Ook hebben we ook mooie bouwwerken gemaakt: een huisje met een tafel en een bank, een dierentuin met allemaal hokken en een hele hoge muur.

...
gepubliceerd op 03-10-2017

De slakkenhoek

Deze week leren we van alles en nog wat over de slak. In de klas hebben we onze eigen slakkenhoek waar we slakkenraces houden met onze eigen gezochte slakken, slakken natekenen en bestuderen. In de bouwhoek heeft Logan ook een mooie slak gebouwd....

gepubliceerd op 28-09-2017

Een nieuw kriebelbeestje

Deze week is er weer een nieuw kriebelbeestje in de klas geland. We hebben al veel spelletjes en opdrachten met dit kriebelbeestje gedaan. Als u goed naar de foto's kijkt, weet u om welk dier het gaat.

En dan nog een raadseltje: welke letter...

gepubliceerd op 18-09-2017
1 2

Livingstonelaan 60 | 2803 EL Gouda | 0182-510112 | directie@livingstoneschoolgouda.nl |

© 2013. powered by emjee ICT diensten.