Livingstoneschool Gouda

Ga je met ons mee op ontdekkingsreis?

Appelmoes
Hulpboswachter
Rekenen op een laptop
START KAMP
Generation Games

Welkom op de pagina van de Giraffen

Hallo iedereen,

 

Leuk dat jullie onze groepspagina bezoeken! Op deze pagina zullen we af en toe foto's en verhalen plaatsen van de leuke dingen die gebeuren in de klas.

Groetjes van alle giraffen, juf Elsemarieke en juf Lynde

Nieuws van de Giraffen

 Zoeken

 


De afgelopen weken hebben we in de klas gewerkt over het thema 'ridders en kastelen'. In de klas was een echt kasteel gebouwd. Hier liepen knappe ridders met paarden, prachtige prinsessen met zwierige jurken en strenge koningen en koninginnen. Zij konden boodschappen halen bij de marktkraam, want een supermarkt was er vroeger nog niet.

Er werd druk geknutseld, geverfd en getekend over dit thema. Misschien hebt u al iets voorbij zien komen.

Vandaag was de afsluiting van het thema. Wat leuk om te zien dat er zoveel ouders, grootouders en gastouders op ons ridderbal waren. De giraffen hebben het ridderbal geopend met een echte ridderdans. Daarna konden ze hun gasten rondleiden over het ridderbal. Er waren spelletjes te doen in de klas en in het speellokaal, er was een lekker hapje wat zelf nog versierd mocht worden, er was een rustig leeshoekje met allerlei ridderboeken en er konden familieschilden geknutseld worden. Wat waren de kinderen trots om iets te kunnen delen van waar we de afgelopen weken zo druk mee zijn geweest. Het was een erg gezellige middag!

 

Hieronder vindt u een aantal foto's van het ridderbal.

Gepubliceerd op 12-04-2017 door Leraar

Categorieën: categoryGiraffen

Bekeken: 149 keer

Livingstonelaan 60 | 2803 EL Gouda | 0182-510112 | directie@livingstoneschoolgouda.nl |

© 2013. powered by emjee ICT diensten.