Livingstoneschool Gouda

Ga je met ons mee op ontdekkingsreis?

Appelmoes
Hulpboswachter
Generation Games
START KAMP
Rekenen op een laptop

Welkom op de pagina van groep 3a

We zijn gestart in groep 3a

In het begin was het even wennen in groep 3. Nu hebben we een eigen plekje in de klas. Vooral het eigen laatje en kastje is geweldig! 

De kinderen komen uit drie verschillende groepen, dus we moesten elkaar ook eerst leren kennen.

Nu hebben we een klaslokaal met hele mooie vissen en een digibord. Wat kun je daar veel leuke dingen mee doen! We leren de letters met leuke letterfilmpjes en we kunnen nu al heel veel woorden maken met de letters die we hebben geleerd.

We begonnen met het thema: de nieuwe groep en zijn nu al bij het tweede thema: de boom. Dat komt mooi uit omdat nu ook de herfst begint.

We lezen boeken maar maken ook zelf boeken. Deze zijn voor onze kantoorboekwinkel in de klas. We hebben het winkeltje van meneer Pen gemaakt. Dit hebben we met elkaar bedacht omdat we elke dag voorlezen uit Pluk van de Petteflet.

Hier kunnen we elke middag even in spelen. We hebben een echte kassa en hebben prijskaartjes gemaakt. Zo oefenen we ook rekenen in de winkel.

Nieuwsgierig? Kom dan maar eens kijken in groep 3a!

 

Groeten,

Marja Hamberg en Rianne Landman

 

Nieuws groep 3a

bericht zoeken:
 Zoeken

Kerstviering

 
De kerstviering als afsluiting van 2016 in de aula met de groepen 1 - 4....
 
gepubliceerd op 23-12-2016
 

Kerstcircuit

 
Een aantal foto's van het kerstcircuit waarmee we 2016 op school afsloten!...
 
gepubliceerd op 23-12-2016
 

Pietengym

 
Vandaag hebben we pietengym gedaan. We konden pietenkunstjes doen, over de daken lopen, cadeautjes overgooien, een pietenparcours en cadeautjes in de schoorsteen gooien....
 
gepubliceerd op 29-11-2016
 

Kaasboerderij

 
We zijn naar de kaasboerderij geweest. Juf Marscha had een hele les voorbereid over kaas maken en daarna gingen we op pad om zelf alles te kunnen zien, ruiken! en proeven....
 
gepubliceerd op 21-11-2016
 

Kinderboekenweek

 
Als afsluiting van de Kinderboekenweek kwamen de opa's en oma's op school voor een gezellige voorleesmiddag. We hebben hen voorgelezen uit ons zelfgemaakte verhaal of boekje en zij hebben ons voor gelezen. We hebben ze ook getrakteerd op toastjes met zelfgemaakte aardbeienjam. Mmmmm....
 
gepubliceerd op 13-10-2016
 
1 2

Livingstonelaan 60 | 2803 EL Gouda | 0182-510112 | directie@livingstoneschoolgouda.nl |

© 2013. powered by emjee ICT diensten.